Kars Kaşar peyniri üretim aşamasında mayalanan sütün telemesi süzülen suyunun seperatörden geçirilerek kaymak yapılır.Yapılan kaymak ekşitilerek çalkalanır ve tereyağı gramajlanarak paketlenir.
Geleneksel olarak üretilen terayağı yoğunluğu tüketimde rahatsız etmeyecek kadar hafif ve kalitelidir.
Hızlı satış değil ürüne ve müşteriye saygı ile üretim yapan NAYİR MANDIRA geleneksel üretici kalmıştır.
(!!! MFN GURME NAYİR MANDIRA SATIŞ KOLUDUR!!!)
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.